top of page

Communicato - komunikacijsko savjetovanje i coaching

Unatoč velikoj izloženosti videosadržajima i njihovu stvaranju koji su postali nasušna potreba svih nas, kroz različite kanale komunikacija, od osnovnog komuniciranja na poslu, preko promocije vlastitih proizvoda i usluga pa sve do javnih i medijskih nastupa na našem tržištu nedostaje ponuda specifične i pojedinačno oblikovane ponude savladavanja i stjecanja tih znanja. Upravo u tom segmentu želim ponuditi klijentima iz različitih branši, od javnog života, poduzetništva do politike, od škole i fakulteta pa sve do mirovine, znanja kako učinkovito, dobro i tehnički jednostavno steći te vještine.
Mnogi mladi ljudi postali su već osobe koje svojim utjecajem oblikuju tržišnu potražnju i trendove.  Postati bloger i influencer mnogima je prva poslovna ideja koja im pada na pamet. No od toga živjeti i to dobro raditi velik je izazov i ozbiljan posao, a to znaju upravo oni koji to i rade. S njima surađuju sve više onih koji uz njihovu pomoć žele proširiti krug kupaca svojih proizvoda i usluga, no na tržištu je teško naći relevantne informacije i znanja o toj temi. 
No svi mi, pričajući svoje priče, bile one poslovne, osobne ili društvene objavljujemo sve više tih sadržaja. Jednako tako i politika, jer su glasači sveprisutniji na društvenim mrežama: stoga se i sve više novca ulaže u komuniciranje na taj način, ponajprije zbog činjenice da se dobije puno više za svoj novac nego kroz druge medije i lako se može segmentirati i gađati prava publika - upravo onu za koju imaju poruke. No dovoljno je sjetiti se posljednje kampanje za parlamentarne izbore i onoga što su pojedinci i stranke objavljivali, koliko je to bilo gledljivo i slušljivo, jasno i precizno pokazuje kako prostora za to ima.

Office
Drawing on a Board
Open Space Office
Office Hang Out
Modern Office
Coworking Space
bottom of page