_MG_5912_edited_edited.jpg
sabina.jpg

stariji savjetnik

Nakon dvadesetak godina rada u novinarstvu, na radiju, televiziji i u tisku, gdje je pričao dobre poslovne priče, te desetak godina rada na osobnim treninzima za javne nastupe u politici i menadžmentu, Krešimir priprema strategije razvoja javnog i medijskog nastupa, kao i osobnog brendinga na svim platformama. Stručnjak je za komunikacijsko savjetovanje, i vješt u traženju i pričanju priča na najbolji način - onaj koji će zabaviti i angažirati slušatelja priče. I što je najvažnije - ostaviti tu priču u njegovu sjećanju.

savjetnica za strateško brendiranje

Nakon više od deset godina iskustva na menadžerskim pozicijama u privatnom sektoru, ova stručnjakinja za brending dovršava doktorat marketinškog komuniciranja sa specijalizacijom na području brendinga na Sveučilištu u Ljubljani. Sabina piše i objavljuje radove o brendovima i brendiranju, članica je Hrvatske udruga za odnose s javnošću od 2010. godine, a od 2017. godine i The Institute of Place Management (Manchester, UK). Strast su joj vizualne umjetnosti pa producira i radi  na reklamnim ali i igranim filmovima i televizijskim serijama, a o tome kako raditi na osobnom brendingu ima puno toga za reći.

Manuela phot2.png

starija savjetnica za korporativno komuniciranje

Bogato iskustvo u korporativnim komunikacijama, strateškom planiranju, kriznom menadžmentu i upravljanju promjenama te korporativnom upravljanju Manuela je skupila u više od 20 godina iskustva u najvećim hrvatskim i multinacionalnim kompanijama. Stoga zna naći optimalno rješenje ne samo za vašu komunikacijsku strategiju, nego i vrijedan doprinos unaprjeđenju poslovnih procesa. Nastoji nadograđivati svoja praktična iskustva i kroz teoriju i znanost, diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, magistrica je ekonomskih znanosti, MBA i doktorandica na Ekonomskom fakultetu u Rijeci. Nepopravljivi je optimist i uživa u projektima na kojima jedni druge inspiriramo na promjene i rast, pomažemo transformirati korporativne kulture i dan za danom, korak po korak, činimo ovaj svijet boljim mjestom.

Fotografija.jpg

starija savjetnica za upravljanje projektima i PR

U novinarstvu, domaćim i inozemnim medijima te odnosima s javnošću je više od 20 godina, a u tom području se educirala i usavršavala u SAD-u te Velilkoj Britaniji.

Kroz dugogodišnje upravljanje nevladinom organizacijom stekla je zanimljivo iskustvo vođenja njezinih financija, programa i projekata.

Europske politike i rad institucija EU su joj od posebnog interesa te ih prati od hrvatskog pristupanja EU, kao novinarka, ali i suradnica u europskim projektima. Aktivno je kao državni službenik bila uključena u aktivnosti i procese organiziranja međunarodnih konferencija i događanja tijekom hrvatskog predsjedanja Vijećem EU 2020. godine.

maja ilcic.jpg

savjetnica za komunikaciju na društvenim mrežama i influencerski marketing

Pet godina u influencerskom marketingu i komunikacijama je u ovoj potpuno novoj branši jako puno. Kako sama kaže, sve radi naopako i drugačije, ali na taj način dolazi do željenih rezultata u skladu s ciljevima i mogućnostima. I sama influencerica s velikim brojem pratitelja na svim društvenim mrežama Maja zna kako komunicirati s publikom, ciljanim skupinama i kako poslati poruku kroz prave komunikacijske kanale i to bez pucanja u prazno.
Formalno znanje donosi s Fakulteta informatike i organizacije, PPC akademije, te Londonske škole odnosa s javnošću, a neformalno je naučila što publika voli, što želi i što im je interesantno, a što ne.
Klijentima pomaže da izbjegnu pogreške, ne gube vrijeme na testove, pokušaje i promašaje, rado dijeli svoje iskustvo i znanje.

we 3.jpg

Ivana je odrasla u okruženju u kojem se u kreativnosti nije natjecalo niti nadmetalo već se kreativnost razvijala i poticala. Ono čega je bilo puno u njezinom životu sada joj je i posao. Nakon pohađanja niza edukacija iz područja razvijanja igre, poticanja kreativnosti, metoda interaktivnog kazališta i razvoja aktivne participacije, odmah joj se dogodio i niz poziva u angažmane u različitim društvenim segmentima.
Njezin put stručnog usavršavanje kod nas se naziva neformalno obrazovanje, a ona voli reći "studiranje na moj način" jer je sama birala područja i vrhunske edukatore, a planira to činiti i dalje jer smatra kako je razvoj konstantan.
Njezine treninge naručuju timovi u školama, vrtićima, fakultetima, tvrtkama, udrugama, institucijama kao i svi oni koji žele situacije i teme obraditi na nov način.

IMG_20201009_151211.jpg

savjetnik za strateško komuniciranje

Nakon 12 godina novinarstva, Krunoslav je promijenio stranu i sada već toliko radi kao komunikacijski, a s vremenom i strateški savjetnik. S formalnim obrazovanjem u društvenim, teologija, i prirodnim znanostima, matematika, te s iskustvom rada u elektroničkim medijima bio stručni suradnik, savjetnik i manager u kampanjama na lokalnim, parlamentarnim, predsjedničkim i unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj. Prije prelaska u svijet PR-a, prevodio je knjige i poslovno savjetovao a koautor je i  e-knjige "Politička komunikacija na internetu". Vlasnik je Stratego PR savjetovanja, bio je glasnogovornik Ministarstva rada i mirovinskoga sustava Vlade Republike Hrvatske.
Član je udruge "Vjetrenjača", Akademije za politički razvoj, a predsjedao je i SEECOM-om (South East Europe Public Sector Communication Association), te je sudjelovao u radu European Association of Political Consultants.