top of page

Naše usluge:

Planiraj. Oblikuj. Uvježbaj.

Medijski treninzi

Pripremite se za nastup

Priprema za medijski nastup, brza analiza i trening za male korekcije i jačanje povjerenja, kao i priprema za krizno komuniciranje može vam pomoći da se pripremite na najbolji mogući način. Kroz medijske treninge radi se i na oblikovanju poruke koja se šalje i njeno testiranje, kao i načinima kako se odnositi s ljudima iz medija. 
Zahvaljujući našem iskustvu pomažemo i u razvijanju vještina intervjuiranja za novinare i voditelje.

Osobni trening 1:1

Biti najbolji ja u što kraćem vremenu

Oni koji žele ojačati vještine javnog i medijskog nastupa to žele uz brzu analizu stanja, i program rada oblikovan prema vlastitim potrebama i mogućnostima. Rezultate je tada moguće postići puno brže nego drugačijim načinima rada.  Stalni treninzi ili fleksibilna priprema za potrebe pojedinih nastupa klijenta kao i pripreme za slanje poruka različitim primateljima poruka je ono po čemu se može lakše istaknuti .

Osobno brendiranje

Pričajte o onome o čemu ste dobri i to na najbolji način

Naša posvećenost osiguravanju toga da je briga posvećena svakom detalju je ono što nas čini uspješnima. Ništa nam ne može promaknuti od načina komuniciranja, sadržaja, preko osobnog pristupa sve do krajnjeg cilja - boljeg komuniciranja i pamtljivog nastupa.

Strategija društvenog nastupanja

Pokažite u čemu ste najbolji

Naše iskustvo u komuniciranju s medijima, i pravilima medijskih nastupa, kao i povezanost s javnim ljudima koji u njima rade, daju klijentima potporu koja im je potrebna u jačanju njihovih karijera i njihovog posla.
Dajemo inovativna rješenja koje uključuju stretegije nastupa, komuniciranje preko društvenih mreža i prisutnost na više svim komunikacijskim platformama.

Prezentacijske vještine

Pokaži sve što znaš

Kroz radionice prezentacijskih vještina radimo na jačanju samouvjerenosti i prenošenja znanja i to za prezentacije u živo ali i preko virtualnih platformi. Kroz ovu uslugu radimo i na stvaranju sadržaja koji ima veći utjecaj na pratitelje prezentacija.

Proizvodnja sadržaja

Smisli. Odaberi. Napravi.

Svatko od nas, kao i svaki naš posao ima svoje posebnosti. Proizvodnja sadržaja kojim će se o tome pričati i stvarati je, ali na način da utječemo na druge je nešto što može biti izazov. Svaka pomoć pri tome dobro je došla.

bottom of page